![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2eLiFLVo0Os_in3i5_HhVTRrb3V_6zM2O6KdayjWS3oVqw7jM6RwaMlPaV1IVx6Lr-7S89tXLTrs3kEiLXs807AQz8KnqpZarQLZosR2LvLMhUzpkncGCHu5dhxcaUtMk5hrM3MHKljg/s320/untitled+%252810%2529.png)
Igazi kézműves borász. Kosaras préssel présel, szemenként válogatja a szőlőszemeket, minőségi rátáját pedig ennél is magasabban húzta meg.
Egyből arcon vág az a karakteres terroire jelleg. Ásványos, fűszeres citrusos fajtaaromái gyönyörűen harmonizálnak a hordóval. Körtére, narancsra keserű mandulás gyümölcs buké száll. Telt kortyokban fa és a szőlő fűszerei, minerális savai egyensúlyban állnak. Körte, érett alma és narancs mellett csipetnyi trópusi gyümölcsaroma teszi igazán izgalmassá. Szinte véget nem érő kesernyés, sós, enyhén vaníliás lecsengésben vonul le a torkomon. Olyan érett bor, ami most mutatja meg a hegy és a fajta sokrétű karakterét.
17.3 pont